Ben u op zoek naar een lief en gezond caviatjes. Dan bent u op het goede adres. Ik  als hobbyfokker fok met alle liefde en zorg mijn lijnen. 

De dieren zullen ook niet meer ingezet worden als ze bijv een zware bevalling heeft gehad. Of als een dame Max 3 nesten heeft gemaakt. De gezondheid van me dieren staan voor op. 

Soms zal het gebeuren dat er een zeugje is die maar 1 nestje krijgt dat kan wezen dat ze te zwaar heeft na de bevalling. Haar zal ik dan helpen.  Zij zal ook in de bevallingskamer de rust krijgen om bij te komen. Na haar zoog periode kijk ik of ze goed is opknapt. Zo ja mag ze heerlijk gaan genieten of als pensioen dame  de groep in . Of het kan ook zijn dat ik een heerlijk for ever huisje voor haar zal gaan zoeken. 

Alle bevallingen gebeuren in huiskamer kraamkamers. 

De jongen blijven 4 weken bij mama zogen tot ze 300 gram zijn eerder zullen de jongen niet verhuizen . Daarna zullen ze in een groep komen van zeugjes of beren. 

Eerste keus uit nest is mijn eigen keuze. 

Daarna kijken we welke zeug of beer beschikbaar komt.

Op de pagina verkoop vind u de beren en zeugen die beschikbaar zijn.  

Heeft u er één gevonden neem dan gerust contact met me op via het contact formulier en dan zal er zo spoedig mogelijk antwoordt komen .

Nog even een kleine check lijst voor dat u een cavia gaat aan schaffen en rekening mee moet houden:

❒ Maatje
❒ Grote Kooi + Ren
❒ Caviavoer + Vit C
❒ Bodembedekking (Stofvrij)
❒ Drinkfles / bakje
❒ Voerbakje
❒ Knaagmateriaal

❒ Schuilplaatsen
❒ Hooi + Hooiruif
❒ Speelgoed
❒ Borsteltje
❒ Nagelschaartje

en heel veel liefde en geduld en je hebt een maatje voor het leven die elke dag je zal begroeten.

Contact formulier hieronder